Jalkineet.net

Tilasitko Joybootsista? Tuskin saat rahojasi tai kenkiäsi.

Joyboots.fi on parin vuoden takainen suosittu nettikenkäkauppa, joka ehti hämmästyttää huokeilla hinnoillaan ja erittäin kattavalla, tuhansien jalkinemallien kokoisella, tuotevalikoimallaan. Joyboots.fi lakkasi kuitenkin ilman ennakkovaroitusta toimittamasta tuotteitaan — huolimatta siitä oliko tuote maksettu ennakkoon vai ei. Suomen Kuluttajavirasto on puuttunut asiaan saamansa palautteen pohjalta, mutta se tuskin tulee kääntämään tilannetta parempaan suuntaan niille henkilöille, jotka ehtivät maksaa ostoksensa etukäteen.

Kuluttajaviraston maaliskuussa 2011 tekemän tiedotteen mukaan: Kuluttajavirasto on lähettänyt Joyboots.fi:n taustalla olevalle Jarka Oy:lle useita muistutuksia verkkokaupan toimitusviivästyksiin liittyvistä perussäännöistä. Viimeisin kirje on palautunut takaisin, koska yrityksen postilaatikko on Itellan mukaan täynnä. Lisäksi virasto on vaatinut Jarka Oy:ltä selvitystä siitä, miten se aikoo korjata tilanteen. Yritys ei kuitenkaan ole toimittanut vastaustaan määräpäivään mennessä.

Erityisesti goottikenkien fanien keskuudessa suosiota saanut Joyboots.fi on aiheuttanut ongelmia. Kenkien toimituksissa alkoi olla ongelmia tiettävästi jo kesällä 2008. Yrityksen nettikauppa on jo lopettanut toimintansa eikä kenkäkaupan nettisivutkaan näytä olevan toiminnassa. Jarka Oy on mennyt konkurssiin. Yrityksen kotipaikkakunta oli Raisio. Jarka Oy:n omistajista yksi vaikuttaa aikaisemmin työskennelleen Jippiissä ja nykyään Poutapilvi Web Designissa.

Tietoa julkaisusta

Jalkineet.netin Pete julkaisi tämän artikkelin 24.07.2012. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheiseen tai aiheisiin . Klikkaamalla aiheen nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Juttua muokattiin 24.07.2012 kello 05:05.

Kommentoi juttua
Mistä tässä on kyse?
Jalkineet.net on blogi kengistä ja jalkineista. Blogissa julkaistaan satunnaista löpinää näistä asioista.