Jalkineet.net

Suutarit

Koska jalkineiden hoitaminen voi joskus vaatia ammattiauttajaa, tässä on epätäydellinen listaus Suomen alueella toimivista jalkineiden asiantuntijoista. Suutarien luetteloa päivitetään aika ajoin. Jos huomaat luettelossa olevan vanhentunutta tai virheellistä tietoa, kirjoita palautetta tai naputtele kommentti suoraan artikkelin loppuun. Kaikki tieto suutariluettelon pitämiseksi ajan hermolla otetaan avosylin vastaan. Suutarien luetteloon lisätään vain Suomen rajojen sisällä toimivia yrityksiä ja yrittäjiä.

Valkoinen tausta ja useita rivejä identtisiä kengänpohjakuvioita

On syytä huomioida, ettei tätä listaa enää päivitetä. Ajan tasalla oleva suutarien hakemisto löytyy osoitteesta www.suutarit.com.

Tietoa julkaisusta

Jalkineet.netin Pete julkaisi tämän artikkelin 13.09.2010. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheiseen tai aiheisiin . Klikkaamalla aiheen nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Juttua muokattiin 31.12.2018 kello 11:11.

ISTO SIIPOLA (1976 päivää sitten)

Suutaripiste Isto Siipolan osoite on PRISMA, PALOKANORSI 1, 40270 PALOKKA ja puhelinnumero on 014611414 ! Voisitteko muuttaa ?

Pete (1976 päivää sitten)

Juu, se on muutettu sivulla näkyviin tietoihin.

Kommentoi juttua
Mistä tässä on kyse?
Jalkineet.net on blogi kengistä ja jalkineista. Blogissa julkaistaan satunnaista löpinää näistä asioista.