Jalkineet.net

Naisten kesäkenkien muoti

Kansainvälisellä tasolla naisten muoti tämän vuoden keväälle ja kesälle tarjoaa ideoita, jotka juontuvat 1970-luvulle ominaisesta glamourista ja boheemista tyylistä. Tällä saralla muotia ovat ensin mainitusta tyylistä erityisesti korkeavyötäröiset housut ja hameet, jotka hohtavat kuin vesi ilta-auringossa. Lisäksi vaatetuspuolella on muotia hakea nahkaista prätkämeininkiä ja punk-henkisyyttä yksityiskohtiin. Kenkäosastolla muodin harjalta voi saapua ideoita, joihin kuuluvat tiukkavartiset saappaat ja hyvin minimalistinen ulkonäkö. Provokatiivisempaa ja viettelevämpää tyyliä voi toteuttaa yhdistämällä nahkaiset saappaat ja hameen.

Kenkämuodin saralla lämpeneviä trendejä ovat myös soljelliset kengät, sillä soljet ovat erinomaisia yksityiskohtia niin rentoon vapaa-ajan viettoon kuin formaalimpaankin tilanteeseen. Lisäksi teräväkärkiset kengät voivat saada yllättävän paljon huomiota niiden naisellisen lookkinsa vuoksi. Omalaatuisempaa muotia edustavat 90-luvun tolppakorkokengät, joita käytettäessä on syytä muistaa, etteivät ne sovellu tavanomaisen naisellisen hameen tai mekon kanssa yhten, vaan sopivat eksentrisempää tyyliä toteuttavalle neidolle.

Tietoa julkaisusta

Jalkineet.netin Pete julkaisi tämän artikkelin 01.05.2011. Juttu liittyy tavalla tai toisella aiheiseen tai aiheisiin . Klikkaamalla aiheen nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset. Juttua muokattiin 25.07.2011 kello 16:04.

Kommentoi juttua
Mistä tässä on kyse?
Jalkineet.net on blogi kengistä ja jalkineista. Blogissa julkaistaan satunnaista löpinää näistä asioista.